Saturday, 13 October 2012

COKLAT LOVE HABIBI (CLH)




COKLAT LOVE HABIBI (CLH)
....................................................................................................

Sifat fizikal CLH: lembut n kenyal; berbau wangi herba
Rasa CLH: lemak manis


KHASIAT CLH:

- khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
- memudahkn pembuangan angin
- melawaskan membuang air kecil n besar
- melancarkan peredaran darah
- menaikkan nafsu syahwat.
- jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..



Kelemahan CLH:
- mudah berkulat jika terkena.
- pastikan jari anda kering ketika mencubit CLH
- saranan guna sudu untuk mencuit CLH sebelum gentel

Jangka hayat:
- Tahan 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.
- Tahan 30 hari, gentel kecil sebesar kuku kelingking
Simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.
Kategori Pengguna: Semua Peringkat Umur termasuk Kanak-kanak


Cara Guna/Makan:

- pastikan jari anda kering ketika mencubit CLH
- saranan guna sudu untuk mencuit CLH sebelum gentel
- gentel kecil sebesar kuku kelingking
- kunyah-kunyah dan telan
- minum air kosong


Tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan: 
semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.* buang angin* melawaskan membuang air kecil n besar* melancarkan peredaran darah* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu...molek benar makan coklat love habibi ni....

Kaum wanita perlu amalkn kerana tubuh anda mudah masuk angin

TESTIMONI 
.........................................................................................................................


TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi

TESTIMONIAL PENGGUNA JSD: COKLAT LOVE HABIBI
[Customer MyAgen yg PM dgn Puteri]

Masalah Customer:..
Sis SAR: Assalamualaikum ...
1. Putri .. sy baru je oder Coklat Love Habibi ... boleh tk sy nk tahu lebih detail kelebihan Coklat Love Habibi nie ...
2. Sy ada mengalami keputihan , rimas terutamanya selepas haid dan waktu keletihan ... apa yg terbaik untuk dimakan dan diamalkan? . Info detail menganai sy : umur 32 tahun belum berkahwin ..
harap Putri dapat membantu ...
Terima kasih .
.........................................................................................................................

Sis SAR: Askum ....
Alhamdulilah semenjak saya amalkan CLH ... rasa lebih sihat ... lebih tertenaga.
ye .. sebelum ni kak angin byk juga ... sembelit ... lps makan CLH ni ... rasa lega ... (^_^)

Putrishatila Mahmud:...sembelit lagi tak?

Sis SAR
ok ....kak rasa serasi dgn produk nie ... akan datang mcm nak cuba semuanya sekali..
tk sembelit dh .. ok ... angin pun byk keluar .. hehe ... buang angin kentut kerap ... hehe

Testimonial dr wall Agen Cikgu Cik Sha Jsd

TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi
Customer belian bg feedback

Testimonial coklat love habibi...

Salam isnin sume..hr ni nk cite sorg cstmer sha smlm beliau msg msa sha tgh dinner dgn fmly kat kdai..:)
ni ayat beliau..."bln ni akk period xskt mcm slalu..tiba2 dtg ok jer..rsa srnok sgt sbb x sggt dh..xthu nk ckp mcm mn..lma dh akk tnggu saat ni..hepy sgt2.."..ni antra ayt msg beliau yg story pd anda semua..

now akk ni order CLH lg ngn sha bkn 1 tp 2 uols..alhamdulillah..pd rkn2 yg ade mslh senggugut cube la CLH from JSD..insyaAllah..



TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi


TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi & Jamu Lelaki Jutawan

2 hari mkn CLH, Akk rsa bgn pg bertenaga sgt, badan kurang sakit2, biasanya bgn pg akk aknjln terhencut2 sbb sakit bhgian tapak kaki n betis nk berpijak tapi skrg alhamdulillah smp blh jln tk rsa sakit dh. Husben amik LJ pun ckp badan rs ringan n rongga2 rs clear. Husben selalu selsema n gatal hidung/ bersin pgi2.. 2 hari ni alhamdulillah takde selsema.. InsyaAllah akan sambung amik CLH & LJ lagi..

TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi

DPT PM FROM MY NEW CUSTOMER'S CLH testimony 

Sis, That CHL tu tau ​​nice! Its cans really slim you down & now new wind waste collected feedback from the mouth and ... & No appetite. My hours, loose shirt .. I'm so satisfied ... Hapi & 
Right la! This genuine tau ni kat skg busy office going terketut Then last i know good luck JAP loud belch a lot of people drink water mcm gas. 
since CLH i do not drink ice water .. 
my new watch right loose abyssal one self right box 2nd order Otw to me . 
I want to give up tot mula2x rite bcos u know right JAP FEW apa2x last day but I could see its effects .. Alhamdulillah ... 
Actually i do not realize Then i went to the basement toilet stumbled upon one of my frenz yg SAME BLDG work with me he yg commented. Whoaa you lost so much weight ... hehe

TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi

coklat love habibi keluaran JAMU SUSUK DARA... apa tindak balas yg berlaku pada hani sepanjang tempoh percubaan ini. 
1- bangun pagi badan rasa ringan - rasa mcm nak lompat2 jer..
2- segar xde lemau2 walaupon semalam ehem2 xtra jam.
siap ban gun awal k. lepas beberapa minit kunyah coklat love habibi tu ~ kentut2 besar punya mcm ada pasang sound system ~ sendawa besar punya mcm ada pasang sound system bangun pagi terus membuang dgn lawas nye. * tekan2 perut..peyut kita dah lembut balik...

kalau tak mengeras siap kelmarin2 diet sbb ingat muncit balik dah nemox lagi... rupa2nya muncit pon boleh disebabkan angin terkumpul :-) * side effect : sedih btol...tak boleh nengok laki kita..nampak cam sedap jer..rasa mcm nak mengawan..
TESTIMONI CUST Coklat Love Habibi
TESTIMONIAL PENGGUNA JSD: COKLAT LOVE HABIBI Puteri, 
CLH tu boleh buang angin kan...Kak A nk beli 1 utk mak,...mak kak ni ade gastrik dan angin medu dlm bdn, sejak dua menjak ni..setiap pagi mak mesti muntah air dan angin menyumbat dada...ubat cair putih yg doktor bagi tiap kali pi checkup dah berbotol minum..tak juga lega...tu kak A nak try CLH pulak..kot mau dgn bdn mak kak kan... //Dua hari slps amik CLH:- "Muntah tu tak dak dah..tapi angin tu ada la lg...dok continue lg CLH tu. Kak A ada gak bg mak mentua mkn CLH. Dia cuba ri tu, dia kata ok tu, dia dah buang air besar banyak n lancar..tengok nnt klu dia mau..kak A nak order bg dia plak.."






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...