Monday, 15 October 2012

TESTIMONI JPD


Segala yang di paparkan adalah TESTIMONI yang BENAR-BENAR belaka dari pengguna JAMU SUSUK DARA samada oleh pelanggan saya atau rakan2 agent dan pengedar yang lain...semoga kita sama2 mendapat manfaat daripada perkongsian ini....

CREDIT TO ZUE AIDA JSD & JSD FAMILY

TESTIMONI JPD

TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA
dr wall pengedar
Salam maal hijrah...
Produk:jpd rm 65+feminin wash rm 48 +jmu jalinan cinta 

Cust sy ni mmg sukar utk sy yakin kn ttg produl jsd, makan bulan nk xplain...ttg kkm la, kesannya, buruk baik nye....pendek kata khatam sebuku la masa nk xplain..dn sy pun mmg tk suka memaksa cust..anda yakin anda cuba...habis period dia try jugak jpd sebotol...blom hari ke3 drb beku d
h keluar dn yg putih2 tu dia tk tau apa bendanya...sampai dia terdudk dlm toilet "akak malu dgn awK, sbb terlalu cerewet dn tk percaya jpd ni"..tk pe la kak dulu pun sy mcm akak,mkn taun jugak pk nk guna ke tidak, maklum la tk yakin dgn jsd ni...sudahnye sy skang lebih rasa yakin sgt 2...sy terus offer akak ni utk jadik agen JSD, sbbnya dia nk terus guna produk ni dan dia jugak nk share pd kwn2 yg selama ni dok memperlekehkan JSD.....pd sesiapa yg tak berkenan dn tk selesa dgn pic ni boleh la remove yek, sbb ini adalah cara sy dn sampai bila2 akan jadi cara sy...harap maklum..





TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

Dari Wall Rakan Pengedar...

TESTIMONI CUSTOMER terbaru :PENGGUNA JAMU PENGANTIN DARA

afnie dah kuarkan mende2 kotor dalam vagina..eiiiyakkkk...lendir putih pekat mcm lemak ayam banyak..pastu ada yg mcm hati ayam sket..bucukkkkk
mmg puas hati lar pkai mende nih
main game pun husband ckp vagina dah x berbau..clean sgt then ketat,,hehehe..mmg betol testimoni customer2 lain..dia ckp suruh amalkan jamu ni slalu..terima ksaih kak
..afnie mmg puas hati..


gambar ada...tapi sket je dapat selamatkan...yg lain dah mengalir dengan air..sempat snap gambar yg mana ada je..tu pun sebab nak tunjuk kat hubby...dia sendiri geli nak tgk..hehehe..



alhamdulillah kak..hepi sgt..ditambah pula akak yg rajin melayan soalan afnie ni..mmg suka sgt jumpa akak n produk ni...hubby pun ckp..terima kasih n kirim salam kat akak..afnie nak kenalkan plak kat adik2 afnie



ni pict yg kuar dari afnie punyer tut-tut..dapat banyak ni je...yg lain dah mengalir dalam air..ni je yg dapat diselamatkan..hehehe...ni lar punca vagina afnie berbau...after pkai ni, langsung takde bau..sgt puas hati..sekian lama ada masalah ni..pakai JSD terus ilang bau..mmg mantap JSD. afnie akan teruskan memakai JSD ni sebab mmg berbaloi..terima kasih Jamu Susuk Dara Agen




TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

TESTIMONIAL AGEN RAKAN PENGEDAR


Sy nk bg testi sdiri ni,menggunakan JPD...bru ari ni nk post...hehehe..
~ d sbbkn bln2 lalu JPD xda stok so.. da ada stok ni bru gna JPD...Pertma kali masukn kapsul...sara ada rsa pening2 kpla & pns bdn tp sara minum air suam byk2..ok gak la..msuk ari ke2 sara rsa x selesa spt menyumbat d miss V..sara tya la kt Proud Violet House smada bole korek kluar x bda myumbat tu...st...
okis kta ok bole klu x selesa..korek pya korek bda tu kuar spt dlm pict yg 1st tu..geli tgok mcm dging busuk..lendir putih + darah...sara x korek abis,biarkn btl2 genap 72 jam bru bg clear..huhuhu..bru ari ke2 insert da ada bda mcm tu..yeww...
~ genap 72 jam..ok operasi mengorek pn berjln...tp x berjln lancar coz nk korek pya ketat...mggeletar tgn nk korek..berpeluh2 dlm toilet..huhuhu...kuar la bda yg mcm 2nd pict tu..seketul dging & lendir2 keputihan..e2 yg dpt d kumpul yg selebihnya x dpt d slmtkn..hehehe...spt pasir2 putih...
Syukur la bda2 kotor smua tu da kuar,e2 la mgkin yg myebabkn sara sggut slma ni.tersumbat kt rahim so sukar darah nk kuar...bygkn klu smua tu x kluar...msti rahim semakin parahkn..huhuhu..syukur Alhamdulillah.. THANKS JSD..
*P/s korg2 yg bermslh dlman wanita..jgn tkut mencuba produk JSD ni utk kesihatan & kebaikan diri sendiri..mmg x rugi malahan lebih berbaloi... ♥

TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

TESTIMONIAL PENGGUNA JSD: JAMU PENGANTIN DARA

salam eija..
kat sini nisa nak bgtau..
alhamdulillah period nisa dah kuar arini..setelah sekian lame dikira2 alik dh 5 bln xdtg..tp arini akhirnya kuar jugak..

nie mesti nisa ambil jpd skrg nisa pecaya pd jsd mmg berkesan..mmg dah terbukti..
...terima kasih eija sbb sudi tolong nisa dan nisa jugak ingin terima kasih pd kwn nisa (nor hashima) yg rekemen jsd pd nisa..
husb nisa pun bersyukur sbb die pun risau knp period nisa lame tak kuar..hepi giler die...so lps nie bleh lah ambik produk jsd yg lain plak..tuk hilangkan keputihan ngan mengetatkan..
terima kasih yer eija..





TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

TESTIMONIAL PENGGUNA YG ALAMI FEBROID & CYST

Lendir yang kehijaun kebiruan tu ialah fibroid peringkat awal....gulp....

TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA
CUSTOMER RAKAN PENGEDAR

testimoni dr customer suzie pg semalam....
Jamu Pengantin Dara RM 65...
Apa lah sgt rm 65 sebulan @2 bln @ 3bln hatta setahun sekali...kl nk dibandingkan dgn kesihatan dalaman kita kaum wanita....boleh remove kpd sesapa shj yg tak sanggup melihat ye...ini cuma utk memberi kesedaran...

Zie......pas pakai jamu awk....akak x pakai apa2 dah...masa tu kan baru abih piriod....so
Sebln tepat selepas tu keluar sesuatu....takut nak tgk....cam daging pun ada....sakit giler pewot.....huhuhuhu akak sempat ambik gambau....tapi awk x kisah ker nak tgk?.....


11:04
Suzie Shiena
Nk tgkkkkk

12:27
Gelikan..... Byk sgt......x tau brp cawan darah beku itam yg kuar.....patut la tumit sakit,bisa2,sejuk je kaki......akak rasa sejak dr bersalinkan hanna....pinggang rasa lenguh.....nasib x der lak keputihan....akak risau gak....kalo akak diamkan ari tu....mungkin masa akan dtg nanti....akan jadi sakit lain...jamu harian tu kalo dah ada bgtau yer...kalo dlm masa terdekat ni lg baik.....


12:27
Darah ni ada daging tau......dah x macam darah sgt.....ngeri oooo..... Pg tadi baru turun....
Kalo akak bgtau org lain mesti dia x caya....darah ni lebar tapak tangan.....


13:50
Suzie Shiena
Subhannallah. Alhamdulilah. ..ramai yg tk tahu kebaikan dr jamu ni dn lain 2 produk, tp pd yg dh cuba diaorg akan tahu..teruskan mkn jamu aku dara lepas ni utk maintain dalaman kak



TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

TESTIMONIAL PENGGUNA JSD: JAMU PENGANTIN DARA
CUSTOMER AGEN PUTERI JSD

Testimonial JPD custmer sha sndri..pic ni die mms 4/11/2012..
akk ni dh kawin & prnh alami keguguran..amik JPD & alhamdulillah kotoran keluar..doakn utk beliau agar dikurniakan cahaya mata..


TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA
testimoni CUST k ju>>
salam kak jue,nak bg sikit testimoni pasal produk jsd,
rasanya salah customer kak jue yang paling takut nak insert2 bagai ni..hari2 tnya kak jue,nasib bek lah kakjue ni penyabar org nya,peka pada masalah2 customernya,saya dapat jpd,fw dan jalinan cinta sebelum raya aidiladha(26/10/2012) simpan sampai 04/11/2012 baru dapat kekuatan nak masukkan, 

JPD=saya insert 04/11/2012 da
n saya korek keluar 06/11/2012 tu lah hasilnya,tp pagi 05/11/2012 tu gatal tgn nak korek gak..cuma keluar koko2 sahaja ,06/11/2012 x sangka plak yang tu yang kuaq nya..naik kembang tengkuk di buatnya..saya xdelah masalah keputihan kronik,tp saya tetap seorg isteri dan dah melahirkan,bila dah kuaq menda2 tu rasa ringan jew lam rahim ni..miss V memang ketat..hik3..
nanti saya order lagi ye kak..best sgt2 rugi sapa yang tkut nak cuba..
Feminin wash- memang terbaik,..berangin sejuk jew..best jew miss V yang bestnya..semua hitam2 celah peha akibat kegatalan dari keputihan putih kembali,saya ada bg adik saya cuba fw dia masih anak dara dan byk keputihan dah ada keputihan comfom gatal2,abih lah celah peha jd hitam2 pakai fw 3 4 hari dia tunjuk celah paha dia kat saya..hahha putih kembali..
JJc=hari ni baru start mkn lepas insert dan abihkan JPD tetimoni nya saya bagi nanti..:) tungguu..apapun memang produk jsd terbaik..jgn takut mencuba sayangilah diri anda..





TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA + COKLAT LOVE HABIBI (CLH)



TESTIMONI DARI AGEN INA AZMAN JSD (17/10/2012)

CUSTOMER NIE,MENGGUNAKAN JAMU PENGANTIN DARA DAN COKLAT LUV HABIBI UTK TUJUAN HAMIL...
"sis,suami suke..semalam tanya die,mana best..sebelum pakai jpd ker selepas pakai jpd....dia ckp selepas..huhuhu..dia ckp mmg ader rasa berpasir,smlm dia yg sebuk nak dulu..hehehe.."
SAYA TANYA, " ada rasa sakit x?"

" x pun..ok jer,semalam susah ckit nak masuk tp x de la sakit sgt... semalam ingat die x nak jamu lelaki jutawan tue,bila dah order feminine wash,dia pun tanyer utk dia order x? tue yg kena tambah lagi..huhuhu.."

MALAM TADI SELEPAS MAGHRIB SAYA TERIMA SMS DARI CUSTOMER NIE..
"salam sis..saya dah pakai fw,mmg best la berangin jer..huhuhu,mcm pakai mint jer..hehehe,kalau pakai stiap masa pun x per,rasa selesa jer put2 nie..hehehe..
best sis....samapi sekarang terasa dinginnye..biasanyer saya pakai yg sireh tue x rase apa2 pun..mcm cuci air biase jer...nie skali pakai dinginnyer terasa sampai ke dalam...hehehe.. Harap2 pas pakai fw nie kurangla gatal kat put2 tue.."

SAYA SUKA DAPAT MEMBANTU CUSTOMER, BUKAN SEKADAR UNTUNG..TAPI SAYA SUKA MENDENGAR SUARA KEGEMBIRAAN CUSTOMER BILA MENGGUNAKAN PRODUK JAMU SUSUK DARA NIE...
SEMOGA PASANGAN NIE BAHAGIA DAN BERHASIL MENDAPATKAN ZURIAT..AMIN..




TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

Maaf Mengganggu Mata Yg melihat..Tp realiti...Selepas 3 Hari Insert JPD
Inilah Yg keluar Keluar...
Tugas kite smbil meniaga JSD..memberi kesedaran n membantu kaum hawa sihat..mencegah lebih baik dari merawat..

Testimoni Semalam..Masih Hot...16/10/2012 6.45pm

Cust mmg x confident nk insert 2 biji...so insert sebiji dl...lepas tu x smpai 24 jam dia da kuarkan..ade skit alien kuar...pict x share plak mase tu.. tp dia puas hati...so makin confident plak dia...lps bbrape hari..dia insert lg sebiji...pastu tggu 3 hari...br la kuar alien mcm gini...yg hitam2 tu..kotoran lame yg da bersarang..Alhamdulillah..lps guna JPD ..Cust mmg puashati bile realiti dpn mate ape yg keluar...selama ni tgk testi org mcm x caye.

HAh,,,bukan sahaja MENGETATKAN, ia juga MEMBERSIHKAN serta MENGECUTKAN rahim kite - JAMU PENGANTIN DARA






TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA




TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

TESTIMONI BARU (suami seorg doc)

anda tahu tak doktor pun mengunakan jamu ni..jangan tak caya ye...customer saya sendiri...kita baca testimoni beliau...suaminye seorang doktor



Mula2 ckp kt huby nk try jpd ni huby x bg sbb huby tkt kot2 ada ksn smpgn..tp bla tnjk testimoni sume n bc komen2 yg dh cuba bru dia bg...dia plk yg rs geli tgok pic2 tu sume..huhu..lepas guna jpd perut rsa x slsa....rsa mc

m berangin,pinggang sakit mcm nk period..memulas2 je rsa perut.. Pg ni msa g buang air kecil,tgok ada kua ketul2 drh.. En.hubby sy yg doktor pon ternganga tengok..huhu syes la mmg terbaik la jpd ni....Skg ni drh kotor n drh beku x hnti2 kuo. Perut ni bncit sbb drh beki x kua agknya

Sbb sjk drh2 beku tu kua,perut automatik jd kmpis Huhu.huby baru jap ni ckp suh order coklat love habibi .sbb dia kuat mslh angin perut doct pon nk kena rawat hahaha..sejak sy mkn jpd tu la

dia pon mcm taksub nak guna JSD..huby dh dok tya tu dh order ke blm.pepun mmg terbaik..






TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

agi testimoni customer JSD
Produk: JAMU RAHSIA PENGANTIN DARA (RM65/10 biji)

SELASA 2/10/2012 13:28
"salam nurul. sy dah insert jamu tu smlm..tkut jugk nk masukkn tu. tp kena wat jgak sbb kecian kt suami sy. adiknya tu jd gatal2. sy baru taw semalam.dia xnk gtaw sy takut sy kecik ati. sy pun xtaw apa punca nya. dia kata myb yg dalam ni kotor. tp sy xde rasa gatal pun. myb sbb keputihan sy ni
la rasa nya. Kecian plak sy tgk. dia dok garu2 sy mintak la nak tgk. adik dia jd gatal & mengelupas sbb dok garu.ermmm...nyesal plak sbb wat x kisah sbelum ni. dia plak takut nak ckp, takut sy kecik hati. tp xpe. sy dah jumpa ubat. hope sgt yg jamu ni berkesan utk sy. malu sebenarnya nak citer. tp just nak kongsi je la kan. nasib jumpa jamu nie. klu x, xtau sampai bila nasib sy ni. :(

RABU 3/10/2012 08:19
"nurul, sy x tau nak ckp apa dah ni..tgk pad bersih sgt2. pastu nak cuci kncing td perasan darah kluar. x pe la sy cuci mcm biasa je la.. tp tiba2 mcm benda nak kluar. sy korek kluar. tau apa yg kluar?? kotoran tu kluar sndiri td. masyaAllah. kita cuma ikhtiar. x sangka teruk sgt kotoran kat dalam ni. kluar seketul sebesar ibu jari kaki kita ni. dah la belendir cmpur plak ngn darah sikit. kat dalam ada lg ni.tp xmau korek kluar lg.nak tunggu cukup 72jam dulu. sy yg suspen td.huhuhu..ni klu suami sy tgk dia mesti x cayer. sy sndiri pun takut n geli nk tgk. tp pegang n tgk jgak la apa yg kluar kan. fuhhh...mmg kotor... sebelum ni wat x kisah je. dah tgk & jd kt diri sndiri baru tau...
TESTIMONI JAMU PENGANTIN DARA

yan:
salam..terima kasih..yan dh cube makan jpd 25/9 hari tu..baru je tadi malam 28/9 yan korek.susah nya nak korek sebab lubang vagina dah sempit.mase masuk kan jamu tu lubang nye besar.macam xpercaya banyak betul kotoran yang keluar..kala
u tengok memang geli,tapi rasa lega bila dah bersih..yan dah 2 tahun kahwin..belum ada cahaya mata..bulan 4 hari tu yan wat pemb
...
edahan buang cyst...doakan yan di kurniakan cahaya mata lepas ni ye...amin

me:ya allah..ni la kotoran dalam tu,alhamdulillah da kuar.za doakan moga2 cepat hamil ye.aamminn..za wat jadi testimoni boleh ke????

yan:boleh...untuk kebaikan semua..


me..ok terima kaseh..skrg macamne rasa..???

yan:alhamdulillah..rasa macam bersih aje.keputihan pun xda...masih lagi xpercaya kotoran yang keluar sebanyak tu..

###ape lagi teman2 sekalian jom kite berikhtiar.....selamat termenung###


.


produk:jamu susuk pengantin dara n magic powder masker vagina

umur:30thn
bil ank:4 org

saya baru lepas bersalin 6 bln lepas,ingatkan lepas bersalin semua masalah keputihan yg berlaku teruk masa mengandung akan hilang dengan sendirinya..tapi bila je habis pantang keputihan dtg balik..haiii,dh x tau nak guna produk apa..last terbaca testimoni kawan guna produk aku dara..saya pon order la drnya masker vagina..fist guna masker tu mmg best la,sapu je tepi2 dinding faraj..alhamdullillah esoknya my panties x da keluar dh keputihan n saya pon dh x payah lagi hari2 guna panties liner..:)
bila dh terasa syiok saya pon order la jmu pengantin dara dan jamu aku dara...saya ni mempunyai masalah jerawat muka berulang..org kata klu timbul jerawat dimuka ni ada masalah rahim..so,saya pon mencuba jamu pengantin dara..hari pertama pkl 4 ptg saya guna jamu pengantin dara..mengikut arahan yg diberikan..bila dh masukkan 2 biji kapsul tu dalam 5 minit saya dh rasa pening dan loya,rasa kepala pon diawang-awangan...makan 4 biji kapsul n minum 3 gelas air kosong..tu diaaa peluh keluar merambu2 pastu diikuti dengan sendawa n kentut..hehehehe..legaaaa rasaa...pkl 8 mlm,sedang asyik berFB tiba2 saya terkentut kuat sekali n berbau sesangat busuk sampai ank2 pon tegur knp busuk sgt ni ibu...hahahahaha..tos saya bkk pintu bagi udara tu keluar..sian ank2 kena bau haruman yg busuk e 2...:P
malam sebelum tido pukul 11 malam,saya sebelum tido mesti melawat bilik air dl membuang air kecil n membasuh kaki..bila nk buang air kecil tu bkk panties,ishhh ada seketul kecil keputihan kekuningan keluar.hai kata dlm hati,mmg mujarab betui la jamu aku dara ni..pastu zzzz..
keesokkan harinya nak tgk gak kot2 ada petanda lagi keluar..tapi tiada bersih suci murni je panties saya..:)tapi yg x syioknya jerawat saya keluar smp bernanah yg tmpt jerawat berulang tu..saya picit la bagi dia keluar habis..hari ketiga still x da tanda2 keluar apa2..cuma yg membuat saya gembira,jerawat semua kering..yahooo..
hari yg ditunggu2 selepas 72jam..5ptg,dengan x sabar nk tgk apa yg keluar dr miss v saya pon pi la bilik air korek..baru masuk 1 jari dlm 1 inci ja dh terasa ada benda segumpal ..tarik keluar,hah!!mmg terkejut la..x sangka benda ni yg ada dlm miss v saya..korek lagi kali kedua keluar ketui ada lendir...korek lagi kali ketiga dh payah nk masuk tapi tolak je jari korek kiri dan kanan tmpt letak kapsul tu..keluar lagi..kali keempat jolok lagi rasa mcm dh x dak tapi tgk kt air ada keluar lendir2 macam tali...ishhh mmg geli la tgk..cuci2 lagi comfirm dh x dak..so saya pun mandi la..dlm mandi2 sabun2 badan tu hati x puas nk korek lagi..lepas je siap2 sabun semua bagai..last tu saya mencangkung nak korek la..hai susahnya nk masukkan jari dlm miss v,boleh jolok jari stgh inci ja..nk masukkan kan jari macam tadi dh x boleh..tertutup rapat..so,saya pon aggap jelah benda2 anasir tu dh keluar...malam ni start makan jamu aku dara..:)



testimoni dr rakan2 JSD

mlm td dlm pukul 11.30mlm kita dpt mms dr custemer, kat gambar tu tulis cani "askum yaya.. ni akk nak tye kalau keluar camni nape ye?? On The spot kita call dia...

yaya : tu la alien yg bersarang kat dlm miss v akak, alhamdulillah la semua da kua..

Puan S :(Dgn mood hepi) ye ker?? alhamdulillah.. trima kasih yaya, trima kasih JAMU SUSUK DARA.. Terima kasih byk2.. kalau akk biar alien tu lame2 xtau la byk mane lg sarang dia kan? mase nk tarik kua alien tu pun kembang kempis hidung akk sbb da lain kan tmpat tu.. sempit hehe.. so pasni akk akan repeat order.. mmg jamu ni jamu paling baik akk penah jumpa.. baru guna 3 ari da kua benda2 kotor tu.. kalau jamu2 lain yg sblm ni akk penah cuba xpnh dpt result mcm ni n sepantas ni.. huh mmg lega la, terima kasih skali lg ye yaya :)..

yaya : same2 kak, smga lps ni akk lbh sihat n rumah tagga lbh harmoni :) 



Produk:pengantin dan kekal dara

nama:mdm x

umur:37thn

anak:3org

Pagi tadi lepas saya call stokis nak order susuk kekal dara,saya dpt msg dari seorang customer yang di nun utara sana.dia bgth nak WhatsApp gambar "makhluk asing" yang sangat menakutkan.lbh kurang 5mnt kemudian dia sent gambar tu..emm..apa ne? and sy terus call dia..gambar apa yg akak hantar tadi?..dari? (x sempat nak habiskan ayat)..cepat je akak tu balas balik,betul dik..akak pun terkejut n rasa takut sangat.masa nak buang air kecil,akak rasa sesuatu yang melekat kat miss V..bila akak sentuh..akak rasa seperti benda pepejal..akak tarik keluar..ya Allah..alien ne..berdebar jantung..x percaya dalam rahim akak ada benda tu..

saya:hari tu akak order j.pengantin dan kekal dara kan..ne dari yg mana satu?

org utara:sampai je jamu,malam tu gak akak pakai pengantin.slps 24jam,ms buang air kecil akak nampak mcm bendasing warna coklat keluar,seperti tisu hancur..hari ketiga pun sama..so akak lega sbb akak terselamat ,x seperti testimoni kat page honey.kalau bahagian "ehem ehem"..suami akak memang puji.lega sikit dpt cerita kat adik ne...tadi akak takut dik..akak x nak dapat kanser..akak ada keturunan kanser.

saya:ooo..dari pengantin lah ne kak?

org utara:akak xpasti .lps 3 hari akak korek keluar semua yg ada kat dlm miss v,xda yg pelik.akak pasti memang bersih dah.esoknya akak pakai kekal dara.slps 2hari kekal dara kuar nga sendiri n elok je bentuknya.tapi hari ne hari keenam,akak terkejut besar.kotoran tu keluar

saya:takut sy tgk kak..mcm something..akak x pregnant kan?

org utara:akak dtg bulan teratur.28hari cukup je,mst on.hr ne sepatutnya akak dtg bulan.berlapik pad ne dik ooi..akak makan ubat perancang,J******..dah hampir 3 tahun mkn.sejak hari tu period akak 3/4 hari je..kuar sikit2..mcm mana nak mengandung kalau dah makan pil

saya:besar x kak?..mcm pelik je bentuknya kan

org utara:adalah sebesar ibu jari akak ne.bentuknya seperti lapisan permukaan cat yang terdedah pd udara..yang lapisan atas tu.benda tu lembik dan berbau.adak gak lendir yg melekat seperti pepejal.kalau akak x jumpa jamu ne,akak xtau lah apa akan jadi dengan rahim akak.terima kasih banyak2 sebab jual jamu ne

saya:sama2 tapi saya lagi t,kasih sbb honeydew perkenalkan kat kiat jamu ne.

org utara:lepas ne apa akak nak makan?

saya:akak habiskan satu persatu.akak blh maintain nga jamu aku dara .untuk pengantin blh lah akak ambil 3 bulan sekali.utk kekal dara,akak blh ambil seminggu atau 2mgg sekali..yng ptg akak minum byk air..kalau akak dah yakin betul2 bersih..aku maintain nga aku dara je...


selepas maghrib tadi,akak org utara ne hantar msg yd dia period tengahari tadi.dia syukur sgt sebab darah period nya keluar banyak..dia puas hati sgt


Ni ada testimoni dari kakak sya,1st impression sya..HATI AYAM!!sya terus lompat dari kerusi tym kakak sya bagi tunjuk..hahaha..x sangka rupa dia face to face mcm ni.. Kakak sya kata: "Best o jamu pegantin ni,,lepas 3 hari pakai,then kasi keluar hari ke 3,Ya Allah tekejut sgt2,sekali dgn bau2 yg sang...at hanyir.ndak sangka juga sampai teruk begini keluar.selama ni sya pnya tut tut tu memang berbau,tp ndak tepikir begini kotor pulak di dlm.syukurlah benda ni suda keluar,bau2 pun tiada suda" Kak Hani..kakak2 sya bilang thank you..semua empat2 kakak sya pakai ni..insyaAllah testimoni dorang bakal meyusul. :D

TESTIMONI


SALAM AFNA HANA..

NAMA SAYA RAIHANA SY DR KERAMAT WANGSA KUALA LUMPUR..

Saya telah menngunakan semua produk yg anda jual n sarankan kepada saya..hasilnya amat memuaskan..disi sy sertakan kisah pengalaman saya dan sedikit cerita tok di kongsikan..sy berharap dpt terus gunakn produk ini dan memproleh manfaatnya..
ribuan trima kasih dr sya n suami tok anda dan pengasas produk ini..mmg saya amt gembira dan rse puas hati,bak kate berbaloi-baloi..hehe
mohon maaf juga jika bnyk mgganggu mase anda utk mlayan prtnyaan soaln saya yer.. saya juga mengizinkan jika saudari ingin kongsikan cerita dan gambar bahan yg sy beri sbg testemoni,smga ianya berguna tok dijadikan ikhtibar tok kaum ibu n wanita d luar sana.. sekian..

 
SUSUK PENGANTIN DARA
hari pertama-
- 2insert 4 makan, hari kedua n ketiga-2bji makan
-Selepas 3 hari (72 jam) pagihari ke4 sebelum g kerja mintak tolong en hubby korekkn sbb mmg tak berani..hampir muntah n pitam dia tp oleh kerana tak smpai hati si istri buat muke kesian terpaksa juga..ni lah hasil nye..kotoran cam tisu basah yg berketul2..


Hari ke 9 merancang utkk bersama lalu masukkn Susuk Kekal Dara sebiji di miss V,mmg en hubby mengakui lubang sgt ketat dan mencengkam..terasa perubahannya.Hehe..tapi selepas bersama alangkah terkejutnya sy mula basuh miss v ada kotoran merah jambuu seperti keputihan yg kental..lalu saya nekad utk korek keluar takut ada saki baki kotoran lain yg tertinggal..alangkah terkejutnya bila yg keluar adalah benda menyerupai hati ayam n gula2 getah..

Pada hari ke 12 saya rase nak cube msukkn sebiji lagi Susuk Kekal Dara,konon nak test power lg..hehe
Tapi sya trkejut lg skali bila cube korek miss V,lebih bnyk pepejal merah jambu yg lekat di jari dan bila sy rase lebih dlm sy rse mcm ade sesuatu yg boleh di tarik keluar rupanya ini dia..darah beku yg berketul..

Saya cuba menghubungi sis hana tp sy lupa da lewat mlm spatotnye dy da tido..keesokkn hri sy critakan pd nye pgalaman sy mggunakan produk nya..

Antara yg laen blh sy kongsikan :

Jamu Aku Dara
Membuat kotoran cair di panties akn basah

Masker Vagina
Bertindak serta merta hilgkan gtal n buat rse selesa,miss V jd lbh cerah dr asal.

**Sekian,terima kasih yg tdk trhingga dr saya kpd Afna hana yg mengenalkan produk SUSUK DARA ini dan mengedar kpd sya tak lupa juga pd pengasas produk ini..



TESTIMONI CUSTMR
ITEM :SUSUK PENGANTIN
JAMU AKU DARA
MAGIC POWDER
Salam..akk,sy dh mkn habis pengantin dara..arini ari ketiga saya mkn pengantin.dah boleh korek ke..? Ada rasa macam benda nak kuar..

- Kak...saya dah korek kuarkan semua.ada ketul lendir keputihan kuar..masa nk korel kuar td..x boleh nak masuk..ketat,tapi saya tak tahan,sbb rasa ketul tu..tarik je bg kuar..

- Skg saya rs ok..kering jer rasa..gatal2 pun dah xde..

Akk...thanks tau..rasa lega bila masalah keputihan yang selama ni manghantui dah kuar tadi..walaupn tak kuar semua lagi..tp atleast tau jgk ubat ni berkesan.maknanya...start mlm ni mkn jamu aku dara plak..

assalam...
Ini antara testimoni kami dr bahau,,, br insert kekal dara kuar benda cmni ... belum pun mkn lg,, klu mkn x tau aper yg kuar,, aper pun JSD memang TERBAEEEKKKK...
siapa yg nk sihat , bersih sila pm segera... jgn nnti harap cantik lawa,, tp yg tut2 x bersih pun x leh gak...


TESTIMONI CUST.AIMI SHOPPE
selepas penggunaan jamu pengantin dara.

`custmer mengalami masalah keputihan yg teruk





Testimoni dr agen..Emily Emily Mily E

Ni ada cust yg mms td. Mnurut cust ni,ini saja yg smpat amb gambar cz yg lain dah tbasuh. Cust ni xsangka ada bnda ni dalam hem2, tp slepas korek kuar benda ni. Cust rasa badan ringan ja. :). Cust: " sist, tq ah sb bg try bnda ni. Hehe sorry la sb 1st tu akak xpcya tp apa2 pun trma kaseh ;). Mmg mbantu la. Nnt kalo ada produk yg bagus kc kenal2 la k. ;

Salam Petang jumaat- CUSTOMER FIQA-

Customer fiqa nie ada masalah keputihan yg teruk dan becak.. die belum proceed lagi untuk beli JSD.. sebab customer ni baru lepas bersalin 50hari dan ade kesan jahitan yg dah kering pd faraj.. dan fiqa tak proceed kan lagi die beli sebab die fully bf.. deliver pon die pendarahan.smpaikn kena topup darah 2beg plastik coz drh kuar bnyk. luka pon sangt dlm kat pn...gkal rahim tu kena jahit pon kat bilik bedah.servik die trpaksa d bukak utk jhit luka kat pngkal rahim.
coz ada org yg suh die pkai masker tuh tuk sembuhkn pedih2.. die pakai tnp pgtahuan fiqa dan tup tup trus die bg gmbr nie dkt fiqa..

Then dia bgtau inbox fiqa tadi yg die ad try sapu masker vagina yg kakak die beli pd faraj die.. trus keluar alien2 dkt tepi faraj die.. cuba laa tgk.. belum pakai JPD lg.. tp dah keluar cmni.. fiqa tgk sendiri pun fiqa terkejut :)


 



TESTIMONI 5/7/12 - JSD (SUSUK KEKAL DARA)

akakkk..ade alien lg kuar neh..sy bru dtg period..dah 2 ari..pg td tetibe kuar mende alien ni.keras n bsar ibu jari kaki.bila sy picit..dlm tu jd mcm hitam2.rupenyer mende kotor ni la kot yg slalu buat sy period pain.




Saye sgt ler puas ati dgn JSD ni…..SEBAB?????? jom bace
...
Saye adalah pengguna jamu susuk dara fullset dan merangkap sbg agen sekali…
Saye nie mgalami masalah sikit..masalah ppuan ler..risau sgt..Jd cuba ler JSD ni lps Effa syorkan..saye mkn ikut peraturan yg ditetapkan..

Insert 2bj JPD..Mule2 nak insert..sedihnyer dlm hati..nangis sorang2 tau..sebb mmg rs longgar sgt2,sampai jari dah habis,xsampai dah tpi still rs blh msk lg kedlm..huhuhuhuuu

JPD saye insert setakat boleh ler..sampai berdoa dlm hati..YA ALLAH TOLONGLAH AKU!!...<rase masalah nie ramai wanita diluar mcm saye kan>

Mkn 4bj JPD…mula2 kuar “alien putih”..hehehe..xde bau..just mcm kapas & lendir..
Lps 2 g LADYs rs mcm ader bende jer..just tarik la..kuar la MAK Oiii…”bapak alien”…eeeiiii geli pun ader..tp syukur bende 2 xbsarang kat dlm 2..jika x,xtau la agak2 jd kanser kot..ish2 bahaya2..

Lps 2,pakai pantyliner sbb ader lg yg kuar…baunya kus semangat busuk betoii..sabar je ler..saye jugak cuba korek kot2 ader lg yg bmastautin kat dlm tp jari dah xdpt nak masuk sgt..

Saye juga pakai MV..saye letak dlm beg..senang nak g maner2 ader je..Saye pakai MV hr2 slps mandi @ mcuci my V.. Mmg 
my V rase kembang je,bdenyut2....tp selesa sgt..

TESTIMONI customer @ D'Impian Balqish...
...seorang wanita 30an yg dh bkahwin n belum mempunyai zuriat.

Pengambilan: JPD (Jamu Pengantin Dara)
Tujuan: menghilangkan masalah keputihan, sengugut & bau pd V..



mula2 customer sya mmg takut bab nk korek2 nie...tp alhamdullilah....inginkan rahim bersih...nk tau apa yg kluar dr dlm tuu...beranikan diri jg akhirnyaa....

3/7/12 - insert 2biji telan 4biji pd mlm tersebut. Slps 5min insert, terasa panas V mngkn tindakbalas ubat sdg berlaku.
4/7/12 - bgn pg terasa segar & senang bgn pg. Bdn trs ringan n kepala xsakit dr kebiasaan ketika bgn dr tidur. Hari dilalui spt biasa & cergas spjg masa. Mlm telan 2biji lg..
5/7/12 - bgn pg mcn biasa n mlm telan 2biji lg mcm biasa..
6/7/12 - ptg: cuba keluarkn alien. n hasilnya spt gambar tsbt.. Slps proses pembersihan V terasa segar, ringan bdb n selesa pd V..
7/7/12 - muka terasa bersih n berseri u!! Huhuhu..

antara whatsapp kami....
customer : Klu x sy xcube la kak.. Sbb nk bg ilang sume tu lh sy try jgk.. Hehehe.. Keputihan n sengugut lh bnd plng xsuke.. Better cr jln penyelesaian..
Saya : Yes.....klau hana rajin...gi baca testimoni yg cam hana...msti depa pun kes cam hana gak kan....
customer : Smlm ckp ngn asben nk tgk period kali ni ok ke x.. Then dia ckp, sempat ke nk period? Ntah2 dh de bby.. :( siannye.. InsyaAllah ade lh nnt rezeki bby.. Kn kak..
Sya : sukanyyerrrr....insyallah..akak doakan....

pastu..2, 3 ari nie whatapps kt sya lg, dia kata masih ada lg alien2 yg kluar...cam ketul2...cam berpasir....byk gak ler.... Dia kata pas nie...confirm dalaman dia bersih! hubby dia pun terkejut bila tgk camni... cam xcaya jee... Harap2 dia dptlah zuriat nnti... berusaha n btawakal... Pls doakan customer sya nie yeee....aminnn....
TESTIMONI CSTMR SAYA MENGGUNAKAN PENGANTIN
Makan pil perancang
haid xtrtur
Masalah keputihan

... Insert 3.07.2012 (selasa)
Kluakn 6.07.2012 (jumaat)
Gambar first tu semasa Pengntin dikeluarkn bersama kotorn berbeku dan yg kluar darah pada keesokan pagi semasa buang air




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...